Сиров'ялене, сирокопчене, закрутки. Від Шкварки для ґонорових рибалок

Тема в разделе "Различные товары и услуги для рыбаков", создана пользователем lembergauer, 21.06.15.

  1. lembergauer

    lembergauer

    Регистрация:
    20.06.15
    Сообщения:
    69
    Доброго дня друзі.

    Вже понад півтора року, куми тішать найвибагливіших гурманів смаколиками свого виробництва.
    За такий тривалий проміжок когорта постійних клієнтів допомогла створити воістину цікаві витвори гастрономічного мистецтва. Пропоную і вам долучатисьі до смакоти.
    [​IMG]


    Сиров'ялене:
    Ковбаса пальцьопхана з блакитним сиром, 450 грн кільо. 40-80 грн. за паличку.
    Ковбаса пальцьопхана з пармезаном, 450 грн кільо. 40-80 грн. за паличку.
    Ковбаса пальцьопхана з гострим перцем, 420 грн кільо. 40-90 грн. за паличку.
    Ковбаса пальцьопхана з білими грибами. 490 грн кільо. 40-90 грн. за паличку.
    Ковбаса пальцьопхана традиційна. 410 грн кільо. 40-80 грн. за паличку.
    Ковбаса сиров'ялена мацикова з Дубровиці. 420 грн. кільо. 100-120 грн. за паличку.
    Шовдир поліський. 420 грн. кільо. 75-120 грн. за шмат.
    Салямі закарпатське. 390 грн. кільо. 55-90 грн. за паличку.
    Мацик волинський. Голова - 370-530 грн.

    Холодне копчення:
    Пікниця закарпатська пікантна. 330 грн. кільо, 40-60 грн. за паличку
    М'яско вуджено-в'ялене закарпатське. 350 грн. кільо, 80-200 грн. за шмат
    Сальце з мангалиці зимновуджене. 200 грн. кільо, 30-150 грн. за шмат.
    Бочок з мангалиці зимновуджений. 220 грн. кільо, 35-150 грн. за шмат.

    Сири:
    Сир козиний "Блан". 65 грн. за шт.
    Сир коров'ячий напівтвердий "Прем'єра". 255 грн кг, шматочки від 300 г (четвертинка)

    Солодке:
    Гранола медово-горіхова. 17,6 грн. за 100 г, від 250 г
    Гранола Снікерс з цукатами. 21,6 грн. за 100 г, від 250 г
    Згущене молоко "Молочна Фамілія". 44 грн. за слоїчок 300 мл
    Абрикосовий джем. 46 грн. за слоїчок 250 мл
    Варення чорниця з апельсином. 46 грн. за слоїчок 250 мл
    Джем з чорної смородини. 46 грн. за слоїчок 250 мл
    Конфітюр вишневий. 46 грн. за слоїчок 250 мл
    Конфітюр з трускавок. 46 грн. за слоїчок 250 мл
    Сливовий джем. 46 грн. за слоїчок 250 мл
    др'Айвова пастила з кунжутом. 30 грн. за шт. (50 г)
    Пастила абрикосова. 28 грн. за шт. (65 г)
    Пастила абрикосово-чорносмородинова. 28 грн. за шт. (65 г)
    Пастила яблучна. 28 грн. за шт. (65 г)
    Пастила з полуниці. 28 грн. за шт. (65 г)
    Пастила з чорної смородини. 28 грн. за шт. (65 г)
    Пастила з чорниці. 28 грн. за шт. (65 г)
    Пастила з малини і м'яти. 28 грн. за шт. (65 г)
    Пастила ягідна. 28 грн. за шт. (65 г)

    Соуси:
    Соус з аґрусу. 55 грн. за слоїчок 250 мл.
    Соус зі смородини. 50 грн. за слоїчок
    Аджичка «Солодка парадичка». 46 грн. за слоїчок 250 грамів.
    Кисло-солодкий соус "Весела сливка". 50 грн. за слоїчок 250 грамів.
    Полум'яний ревінь. 45 грн. за слоїчок 250 грамів.
    Пекельний перець червоний. 60 грн. за слоїчок 250 грамів.
    Пекельний перець зелений. 50 грн. за слоїчок 250 грамів.
    Гарбуз по-східному. 35 грн. за слоїчок 250 мл
    Соус з чорносливу. 46 грн. за слоїчок 130 мл
    Соус чорносмородиновий з м'ятою. 46 грн. за слоїчок 130 мл
    Соус полуничний з імбирем. 46 грн. за слоїчок 130 мл
    Соус абрикосовий з лимонним сорго. 46 грн. за слоїчок 130 мл
    Соус вишневий з цілими ягодами. 46 грн. за слоїчок 130 мл
    Афини з лавандою від пані Стефи, 46 грн. за слоїк на 200 мл
    Ґоґодзи з ялівцем від пані Стефи, 46 грн. за слоїк 200 мл

    Паштети, шкварки:
    Паштет домашній. 36 грн. за слоїчок 250 мл
    Паштет «Індик Шпиндик». 44 грн. за слоїчок 250 грамів.
    Рієт з індички. 46 грн. за слоїчок 250 грамів.
    Шкварки з розмарином. 36 грн. за слоїчок 250 мл
    Шкварки панські з м’ясом, 46 грн. за слоїчок 250 грамів.

    Для приготування страв:
    Бабусине тісто "Промінчики сонця". 44 грн. за 250 г
    Приправка до борщу. 30 грн. за баночку 250 грамів.
    Терті помідори. 30 грн. за слоїчок 250 грамів
    Сос до піци "Парадичка по-римськи". 35 грн. за слоїчок 250 мл.

    Інші смаколики:
    Шпарагівка маринована. 33 грн. за слоїчок 250 мл
    Яйка перепелині мариновані. 43 грн. за слоїчок 250 мл
    Українські в'ялені томати. 80 грн. за слоїчок 250 мл
    Томатні крутики пікантні. 48 грн. за слоїчок 130 мл
    Томатні крутики лагідні. 48 грн. за слоїчок 130 мл
    Цибулеві хрумтики. 20 грн. за слоїчок 100 мл

    Щоб замовити пишіть в в приватні повідомлення, на електронну пошту Lembergauer@gmail.com або телефонуйте 067 3733672 Віталій
    У Viber, Telegram і Whatsapp також можна. :)


    По Україні доставка новою поштою, кожного дня.
    Оплата на картку приватбанку або при отриманні.

    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з білими грибами. 490 грн кільо. 65-80 грн. за паличку.
    Сиров'ялена кобаска із сушеними боровиками. Абсолютний фаворит смаків кумівської колегіїї серед екперементальних (і не лише) видів. Цей вид пальцьопханої кобаси заслуговує, аби перед поїданням гурман насолодився її тонким лісовим ароматом. Виконуючи ваші кулінарні побажання, ми зменшили відсоток сала, порізали його дрібнішимим кубиками, а розмір кубиків відбірного м'яса збільшили вдвічі. Із трепетом і завмиранням, просимо до частунку…

    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з блакитним сиром, 450 грн кільо. 45-90 грн. за паличку.
    Приготована аналогічно ковбасі з пармезаном, з не меншою, а то й більшою кількістю наснаги та любови.
    Неперевершений аромат сиру Дор Блю буде приємно наповнювати усе ваше яство смаком, апетитом і бажанням долучитись до прекрасного.
    Раніше ми її вже робили і цього разу вдосконалили, з врахуванням побажань наших постійних клієнтів.
    [​IMG]

    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з пармезаном. 450 грн кільо. 45-90 грн. за паличку.
    Кобаска із пармезаном, ще один приклад майстерності кумів. Сир пом'якшує смак м'яса і подекуди перетягує акцент на себе. Аби не було надто гостро, ми, вирахувавши відсоток солоності сиру, зменшили кількість солі у початковому фарші. Ну і гігантські кавалки добірного м'яса із поросячої дупці. До слова, у свинячій шинці - десятки м'язів, і в залежності від прижиттєвої активності, м'язи забарвлені від паперово-білого до темно-гранатового. Візьміть тоненьку скибку нашої ковбаски і придивіться крізь неї на сочеко... Інколи здається, що лише цих, не описаних у підручниках з кольористики, барв достатньо, аби бути ситим. Принаймні духовно…
    [​IMG]

    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з гострим перцем, 420 грн кільо. 60-75 грн. за паличку.
    То є дуже файний різновид ковбаси від кумів. Робимо ми її вже не вперше, тому що людям дуже подобається ця прекрасна ковбаса із ароматною гостротою. Незважаючи на те, що ковбаска видалась не геть полум’яною, як може здатись читаючи, що ми туди додали. Натомість прекрасний післясмак ароматного перцю чілі вам гарантовано. Це нове слово в гостроті.
    [​IMG]

    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана лісова (з багоном), 450 грн. за кільо. 45-90 грн. за паличку.
    Кілька місяців ми чекали цього моменту. І ось, презентуємо вам новий шедевр від гуру ковбасних справ діда Миколи - сиров'ялену пальцьопхану ковбасу з багном! Так-так, саме з багном! А ще його називають багон, багун, богульник. Це вічнозелена рослинка родини вересових, що росте в сосновому лісі на Поліссі, біля хати діда Миколи. Ковбасці ця травичка надає неперевершеного аромату і пікантного смаку. Запрошуємо посмакувати ковбаскою з багоном.
    [​IMG]

    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, традиційна. 410 грн кільо. 35-70 грн. за паличку.
    Пальцьопхана сиров’ялена ковбаса - вона саме така, як робили бабусі і прабабусі тих поліських майстрів, які тепер навчали нас. В цій покрученій життям ковбасі немає нічого окрім м’яса і натуральних спецій. Інколи трапляється зернятко чорного перцю, чи дірка, яка утворилася від процесу осушення. Без зайвих рюшечок і сентиментів. Тільки смак, який передали нам крізь століття. Ми доволі скромні і не будемо себе нахвалювати, бо то ж негарно на весь світ казати, що багато хто її називає божественною! Кобаса зроблена із свинячої шинки, рубана руками, мішана руками, пальцем пхана, - все як має бути, одним словом. Найкраще смакує з легким алкоголем, як то пиво чи вино. До горілки йде не зле, а то й краще, оскільки насичений смак відбірного м'яса та спецій створює неймовірний букет гастрономічної радості. Однієї палички достатньо на кілька літрів пива чи добру літру-другу горілки.

    Ковбаса сиров'ялена мацикова, з Дубровиці, 1 кг. - 390 грн.
    Вона не схожа на ті ковбаски, які роблять наші куми Місько і Юрко, але зацікавила нас своїм оригінальним виглядом і смаком. Батьківщиною нашої нової сиров’яленої є мальовниче містечко Дубровиця, що розкинулося на просторах Рівненщини. Виготовляють її в одній великій і дружній родині ґазди Людмила та Богдан, а допомагають їм їхні дітки. Ну, все, як у нас. Чесне слово.
    Ковбаса, яку ми вам пропонуємо, має дуже довгу і цікаву історію. Рецепти виготовлення такого продукту на Рівненщині передавалися з покоління в покоління і береглися, як найбільший скарб. Родина, яка зараз виготовляє цю смакоту, свій щасливий рецепт приготування ковбаси знайшла в збанку на горищі старовинної дідусевої хати, і з того часу відновила стародавню родинну справу.
    [​IMG]

    Шовдир поліський. 1 кг. - 420 грн. Закінчився. Скоро буде.
    Слова «шовдир», «шовдар» або«шовдарь»дуже поширені на Закарпатті. Там так називають вуджений свинячий окіст, культове м’ясо із свинської плечової кістки або задньої ноги, яке займає почесне місце у великодньому кошику закарпатців.
    Однак наш шовдир – то є зовсім інша річ, яка приїхала до нас із Полісся. Як ви уже здогадалися, ґазди Людмила та Анатолій, які трохи раніше поповнили асортимент Шкварки своєю мациковою ковбасою, тепер поділилися з нами ще одним цікавим продуктом. До слова, у них, на Рівненщині, його виготовляють ще з діда-прадіда.
    Отож, роблять поліський шовдир зі свинячої полядвиці. На відміну від закарпатського, цей виріб не вудять, а в’ялять. Спершу м’яско ріжуть на шматки, ретельно натирають сіллю і залишають на кілька годин маринуватися в ропі.Потім відбувається другий етап маринування, але на цей раз у спеціях. У яких саме, на жаль, розказати не можемо, бо й самі не знаємо. Виробники тримають їх у таємниці, боячись роз тиражування свого родинного рецепту. Однак, нас запевнили, що все без винятку натуральне.
    [​IMG]

    Ковбаса печена з дикого вепра, 95 грн. за банку 500 мл. Ексклюзив!!!
    Нове слово у Шкварці. Дичини в нас раніше не було. В продажі, принаймні.
    Основна біда з дичиною, що її зазвичай добувають браконьєри. Кумам в силу безмежної порядності, сприяння винищенню і без того бідної фауни рідних земель, геть не прийшлось.
    І тут батькові нашого кума Юрка, випала небувала вдача. Він спромігся добути дебелу частину кабана, який народився, виріс, розрізся, мав багато вдачі в кабанових свиней, і в кінці кінців удостоївся честі, виконати свою місію на землі-неньці, із небувалим натхненням до задоволення. І все по чесному. З докУментами. Без жодних докорів сумління.
    Презентуємо вам унікальний наїдок, смаколище для бувалих гурманів, відкриття всього життя, для новачків, і просто неймовірну закуску для пияцюрників.
    Печена ковбаска з кабана, у власному жирі, то неабияке поєднання натурності лісової хащі, твердого жолудя і безмежної сили, здатної спиняти чи руйнувати будь-що.
    Запрошуємо до частування.

    М’ясо сировуджене Подільське, 1 кг. - 350 грн.
    Рідкісної вдачі треба було раніше зазнати, щоб скуштувати навіть маленьку скибочку цього чудовного м’яса. Звичайно, якщо ви не шваґро Бодько, який те м’ясо робить до кожної нагоди, чи то вагомої, чи то дріб’язкової. Ніц не змучується його вудити. Кожен хто куштував, знає чому. І вам рекомендуємо, спробувати та дізнатись. ;)
    [​IMG]

    М’яско, вуджене на зимно, 350 грн за кільо. 60-100 грн. за шмат. Закінчилось. Скоро буде.
    Полядвиця, різана тонкими смужками аби м’яско рівномірно і правильно прокоптилось. Завдяки багатогодинному контакту із холодним димом, м’ясо набуває благородного гранатового кольору. Боронь Боже класти на хліб! Ріжте тоненькими смужками і хай тане на язику. Ідеально до пива, червоного вина і файного товариства.
    [​IMG]

    Сало, вуджене на зимно 200 грн. за кільо, 40-80 грн. за шмат. Закінчилось. Скоро буде
    Наші постійні поціновувачі зауважили, що останнім часом наше сальце все більше походило на бочок, бо м'ясна прожилка все росла і росла. Не те, щоб це було зле ;) Але як хочеться сала, то ніяке м'ясо його не замінить. І куми закоптили сальце без прожилки. І вийшло сало-сало, а не сало-м'ясо як то було останній місяць. Тож, вітайте - чистої води сало вуджене на зимно!

    Бочок, вуджений на зимно 200 грн за кільо. 40-80 грн. за кавалок. Закінчився. Скоро буде.
    Як і личить бочку, з порядною м’ясною прожилкою, а частіше - з кількома. Маринований у справжніх спеціях, копчений на справжньому холодному димі. Ідеально для того, аби надати стравам природного аромату диму. Бочок вудиться чимало годин. Завдяки концентрованому у собі димному аромату, - ідеально підходить для приготування страв. Він набирається аромату диму, а потім віддає його ранковій яєчні, улюбленому капусняку чи вишуканому різотто. Гості подивуються, звідки у вашій зупці живе дух справжнього вогнища.
    А хто не любить витрачати час на харчотворення, той просто ріже його файними кавалками і смакує, отримуючи неймовірну порцію гастрономічної насолоди.

    Полум'яний ревінь, баночка 250 мл. - 45 грн.
    То є воструватий сос, проміжний між геть лагідним зеленим перцем, сосом вострим і пекельним перцем, який ми робили ще в кінці листопада-початку грудня. Було би злочином не скористатись прекрасною порою кінця весни і початку літа, коли ревінь сповнений весняного аромату свіжості. Своїми золотими руками і досвідченою головою кум Юрко вкотре втнув гастрономічного шедевра. Хто при нагоді на у вихідний день кохається у вилазці на природу, до озера, в лісок чи ба просто ставить мангал на власному подвір'ї, на якому шкваркочить свіже м'ясо, перетворюючись у амброзію... Чудовий гострий сос "Полум'яний ревінь" додасть витонченого солодкуватого аромату гостроти. Для ґаздів і ґаздинь, може дуже стати в пригоді для приготування страв, котрі потребують природної вражаючої своєю ароматністю гостроти.
    [​IMG]

    Кисло-солодкий соус «Весела сливка», 50 грн. за баночку 250 мл.
    Чого вона така весела? Ну, бо їй в житті пощастило, як мінімум тричі. По-перше, вона могла просто зогнити на дереві, не бути купленою чи вродитися дуже кислою. Усього цього з нею не трапилося, що вже є беззаперечним успіхом. Однак, найбільше щастя цій сливці випало потрапити до вправних рук нашого гурмана – кума Михайла. Кілька годин кулінарних чарів і маємо фантастичної смакоти соус – не дуже гострий, з яскравим кило-солодкавим сливовим смаком. Вважайте, не закохайтеся. Можна їсти просто ложкою.
    [​IMG]

    Аджичка "Солодка парадичка", 45 грн. за слоїчок 250 мл.
    Так називають на мальовничому Закарпатті томати. Сезон помідорчиків і перців подарував нам солоденьку і злегка гостру аджику
    [​IMG]

    Сос "Парадичка по-римськи", 50 грн. за баночку 250 мл.
    Цей теплий, солодкий сос створений, аби полегшити нам життя на кухні. Особливо, якщо надумаєте витворити щось із італійського репертуару. «Парадичка по-римськи» підійде для приготування піци та пасти, заставить по новому заспівати вареники чи палюшки, додасть солодкої кислинки першим стравам та, сподіваємось, не розчарує у якості прими на підгрильованому окрайці пшеничного хліба…
    [​IMG]

    Терті помідори, 30 грн. за слоїчок 250 мл.

    Гарбуз по-східному. 35 грн. за слоїчок 250 мл.
    Сос до м’яса з надзвичайною пахучістю і трохи дивакуватим смаком.
    Укомплектований він за рідкісним, але добротним рецептом. У його основі - гарбуз і ябка, які тісно подружилися з часником та цибулею. А заморські прянощі, як то: імбир, коріандр, кориця та мускатний горіх, додали звичним для українців овочам-фруктам трохи східного колориту.

    Паштет домашній, 36 грн. за баночку 250 грамів.
    Не із фуагри, ну і слава Богу! Порося, яке віддало найкраще і найдорожче на жертовню нашого паштету, 100% виконало своє призначення перед Космосом, тому його можна їсти навіть вегетаріанцям, не бідкаючись про втрачене надаремно поросяче життя. Домашній, із додаванням вершкового масла і свіжих листочків тим’яну. Класична страва наших бабусь, яка не потребує видозмінення чи збагачення. Просто смачно. Годуємо ним своїх трирічних дітей. А це про щось тай каже.
    [​IMG]

    Паштет "Індик Шпиндик", 44 грн. за слоїчок 250 мл.
    Продовжуємо лінійку індичих лєґумінів. І сьогодні маємо їх аж два. Дієтичні тельбухи пана Індика дуже гарно здружились з морквочкою та іншими секретними інгредієнтами.

    Паштет із півника "Укірукук", 48 грн. за баночку 250 мл.
    Під час вигадування назви думки у шкварчан сильно розділились, адже жіноча частина хотіла наголосити на ніжності паштету, а хлопам би тільки посміятись. Світленьке ніжна куряча грудинка, трішки печніки, свинного жирку - смачне і естетично гарне поєднання.

    Рієт з індички. 46 грн. за слоїчок 250 грамів.
    [​IMG]

    Приправка до борщу. 30 грн. за баночку 250 грамів.
    З нею готувати борщ можуть навіть маленькі діти.
    [​IMG]

    Шкварки мелені з розмарином, 36 грн. за слоїчок 250 грамів.
    Результат безперервних експериментів від кумів-гурманів. Мало нам було неперевершених шкварок з підкопченим салом. Додали розмарину, файно перемололи, намастили на кусень чорного хліба і зрозуміли, що то всім дуже треба куштувати і насолоджуватись. Диво-шкварки.

    Шкварки панські м'ясні, 46 грн. за баночку 250 грамів.
    Елітні шкварки, розміру XXL. Виготовлені із найкращих м'ясних шматків свиної почеревини. Із додаванням цибульки та кисло-солодких яблук. Найкраще смакують розігрітими на паровій бані.

    Шкварки з індика, 35 грн. за баночку 250 мл.
    Чого-чого, а цього багато точно не з'їси як би не хотілось. Смачно і дуже поживно. Ідеальна компанія до чарочки горівки.
    [​IMG]

    Яйця перепелині, мариновані в томатно-пікантному маринаді, 43 грн.
    [​IMG]

    Язик з томіжьо, 49 грн за слоїк на 250 грамів.
    [​IMG]

    Тісто від бабусі Марусі, 44 грн. за пакунок 250 г.
    [​IMG]

    Цибулеві хрумтики, пакуночок 100 мл. - 20 грн. Новинка!!!
    Якщо ви «млієте» від чіпсів і сухариків, але через їхню шкідливість боїтеся ризикувати здоров’ям, то знайте, що Шкварка знайшла цим «шкідникам» хорошу альтернативу – цибулеві хрумтики. Ням-ням-ням… Відчуваєте?... Аж хочеться похрумтіти.
    Як ви здогадалися, це ще одна новинка унашому асортименті. Віднайшли ми її на землях Івано-Франківщини, у містечку Калуш. Розробили цю оригінальність люди творчі інеординарні – Олександр і Люба.Він художник-фотограф, вона технолог. А разом вони - сімейна пара, яку пристрасть до смачної їжі спрямувала у кулінарне русло. І хоч у гастрономічних справах ця сім’я називає себе новачком, дозволимо собі наголосити – новачком дуже перспективним!
    Не знаємо, як їм прийшла в голову ідея створення цибулевих хрумтиків, але, погодьтеся, що вона має право на існування. Духмяна, золотиста та хрумка, а найголовніше -стовідсотково натуральна цибулька, яку підсмажують, підсолюють і сушать для того, аби звичне споживання пива ставало веселішим і хрумкішим.
    Більше того, така цибулька, на нашу думку, шикарно підійде, як додаток до багатьох інших страв. Ми,шкварчани, рекомендуємо посипати цими «античіпсами» вареники, картопельку, хліб з маслом і сальцем, а також не боятися додавати їх до борщів,супів і, звісно, салатиків. Якщо коротко, то підходять вонидо всього.
    [​IMG]


    Абрикосовий джем, слоїчок 250 мл. - 46 грн.

    Джем з чорної смородини, 46 грн. за слоїчок 250 грамів.

    др'Айвова пастила з кунжутом, 50 г. - 30 грн.

    др'Айвова пастила, 50 г. - 30 грн.

    Журавлина, перетерта з цукром, баночка 250 мл. - 70 грн.

    Калина до чаю, 55 грн. за слоїчок 250 мл.

    Вишневий конфітюр, 46 грн. за слоїчок 250 грамів.

    Конфітюр з трускавок (полуниці), слоїчок 250 мл. - 46 грн.

    Мармуляда з румбамбару, 46 грн. за баночку 250 грамів.

    Сливовий джем, слоїчок 250 мл. - 46 грн.

    P.S. Словничок
    Кільо = кілограм
    Слоїк = банка
    Пальцьопхана кобаса = ковбаса вручну напхана м’ясом, салом і додатками
    Вудити, вуджене, підвудити = коптити, копчене, підкопчене
    Вуджене на зимно = холодного копчення
    Кавалок = шматок, кусок
    Зупа, зупка (в зупці) = суп, супчик (в супчику)
    Баняк = велика каструля
    Сос = соус
    Вострий = гострий
    Мармуляда = солодке варення
    Пильнувати = пильно стежити, приглядати
    Ґазда, ґаздиня = господар, господиня
    Гарувати, гарує = важко/багато працювати, важко/багато працює
    Хлоп = простий селянин, в основному. Аналог російського “мужик”.
    Підгорля = частина туші трварини під горлом, звідтіля і назва.
    Палюшки = дядько Гугл показує
    Пáланка = самогнка яку роблять на Закарпаті. Доводять її і до 70 градусів. Женуть з того що найбільше вродило і нема куди діти.
    Лєґуміни = всіляка цікава страва, котра робиться зазвичай на свята чи празник, тобто не кожного дня чи тижня
    Празник = свято в парафії в день святого на честь якого освячена церква
    Дефіляда = святкування

    Завжди актуальний асортимент за адресою - http://lembergauer.blogspot.com

    По Україні доставка Новою поштою.
    Оплата на картку Приватбанку або при отриманні.

    Смачного! І на здоров'я!

    Мій фейсбук - fb.com/lembergauer
    Мій інстаграм - instagram.com/lembergauer
     
    Последнее редактирование: 18.09.16
    alex_novichok, lawfish, Zatoka и 4 другим нравится это.
  2. zekakh

    zekakh

    Регистрация:
    21.11.14
    Сообщения:
    363
    Не побачив по чому Паланка?
     
    Валерон нравится это.
  3. lembergauer

    lembergauer

    Регистрация:
    20.06.15
    Сообщения:
    69
    Паланки в нас немає. Ми концентруємо свою увагу на гастрономії. Але якщо дуже треба, то є в нас один земляк, який готує божественні напої. :)
     
  4. Kado

    Kado

    Регистрация:
    07.06.10
    Сообщения:
    1.836
    очень круто! :ay:
    а тушенки нету? ищу нормальную на рыбалку брать, а то магазинная полная ерунда (
     
    Валерон нравится это.
  5. lembergauer

    lembergauer

    Регистрация:
    20.06.15
    Сообщения:
    69
    В принципі тушонкою можна назвати рієт з індички чи шкварки панські. Це фактично м'ясо тушене у власному соці (жирі).
    Ще на перекус на рибі дуже добре піде паштет. Поживно і смачно. Під горілочку поза конкуренцією шкварки мелені з розмарином.
    А будь якій страві особливої пікантності додасть, наприклад, полум'яний ревінь. Це мабуть найкращий гострий соус, котрий зараз можна придбати в Україні.
     
  6. Kado

    Kado

    Регистрация:
    07.06.10
    Сообщения:
    1.836
    обязательно через недельку закажу на пробу всего понемношку )
    удачи вам парни, хорошее и полезное дело делаете )
     
    lembergauer, Валерон и Vladimir0504 нравится это.
  7. zekakh

    zekakh

    Регистрация:
    21.11.14
    Сообщения:
    363
    Дуже треба....
     
  8. t@r@$

    t@r@$

    Регистрация:
    12.07.13
    Сообщения:
    837
    Что такое паланка? Слышал про полынку, а про паланку - нет.
     
  9. lembergauer

    lembergauer

    Регистрация:
    20.06.15
    Сообщения:
    69
    Надибаю землячка, запитаю чи має що доброго зараз. Бо то є в нього таке хобі. Повідомлю вам. То вже мабуть завтра ввечері напишу в ПП.

    Пáланка = самогнка яку роблять на Закарпаті. Доводять її і до 70 градусів. Женуть з того що найбільше вродило і нема куди діти.
    То є дуже термоядерна річ, особливо якщо зварена з якогось фрукта, а не з картоплі чи буряку. Нікого крім гуцулів так не "плющить", в контексті традицій виготовлення міцного алкоголю.
     
    nemo, Airfly, Валерон и 2 другим нравится это.
  10. Валерон

    Валерон

    Регистрация:
    14.04.11
    Сообщения:
    11.160
    Доброго дня !)
    Чувствую Вы тут приживетесь, начитался, насмотрелся... попробовать хочется все !
    Покушать я люблю !))
    А как с доставкой у вас ? Заказ едет прямо со Львова (пока доедет до Харькова и отравится можно же, по такой жаре все пропадет...) или в Харькове есть филиал ?)
     
    lembergauer нравится это.

Поделиться этой страницей