Сьогодні трошки погуляв, трошкі піймав. Непогані окунці. Ще була щучка кілушка, на 1 грамм), без шансів, взяла скраєчку, але коряги заважали і на очередному ривочку повідець 0,16 не витримав.
Доброго вечора! Сьогодні продовжував вивчати Основ`янський кар`єр. Крутий берег, завали дерев, клевання окунів та знов та сама щука, з-під того ж корчика. Пенрший раз схід, потім зріз. Але я її дістану. Окунці клевали і здалеку і в приглядку. Оце бревно на глибині більш метра. Вода дуже прозора! На останок влетів трофейчик. Зустрів рибалок батька з сином, це радує, молодь не сидить з телефонами, а проводить час на природі. І ще одного хлопця, не познайомились на жаль. До зустрічі на водоймах!
Сьогодні знов була нагода порибалити. Рибка радує а ось люди ні. Не очікував побачити на Основі подвохів, ще й три маленькі щучки настріляли. Як самі казали до кіла, ще й жаліються що нема щуки. Дуже прикро за людей. На вигляд не бідні, на гідрокостюм грошей вистачило, а от на їжу мабудь ні. Трошки моїх окунців, які заслужили на фото. Та просто красиво! До зустрічі на водоймах! Відпускайте рибку!
Сьогодні, не дивлячись на досить кріпкий вітерець, знов вибрались порибалити. З за вітру не вдавалось кидати менш 4 грамм, може тому окунь мовчав, а може тому що дрібної рибки не було під бережком. З викида 6 грамм, при боковому вітрі, брала щучка, невелика, в мене дві, у товариша три, причому клевань було багато. До зустрічі на водоймах!
Выскочил вчера на основу! погода хоть и пасмурная но тихо, чувствовал каждую ступеньку, да и крупные основянские щуки клевали))
Был на Основе. Пытался окуня поймать. У меня там с ним не ладится. Больше двух штук никогда не ловил. И в этот раз в корчах поймал только одного малыша. Затем нашел залив, где стояло много малька и попал на выход щуки. Было три поклевки. Две из них реализовал и заработал один срез. Вся щука поймана на приманки до 2 дюймов. На 0,2 шнуре и 0,165 флюрокарбоне. На мой взгляд, на Основе легче поймать щуку, чем окуня. Вся рыбка уплыла подрастать.
Окуня там багато, але зараз чи вода холодна, чи розмножується))) влітку гарно клює, подивіться мої звіти