Були на вихідних. Вночі покльовок майже нема, зранку більш-менш активно. Трофеїв не було, найбільший грам 700.
Вітаю шановне товариство ! Хочу поділиться своїми першими кроками фідерної риболовлі.Так в цьому році вперше взяв в руки фідер і захотів досконало вивчити що і як треба робити .надихнули на цей крок відео Олексія Страшного Санчиса Євгенія Чертинкового.Але теорія це одне а досвід і навички це вже особисте це практика аналіз кожної рибалки.Починав з гребного каналу на Журавлівці в травні з ловлі карася а далі були Печеніги Чорний Ліс .відразу з першої рибалки я закохався в це місце дивовижної красоти.Мій трофей цього сезону лящ 1400 гр пійманий під час нічної сесії.додаю фото моїх перших досягнень.фідер це моє захоплення це мій релакс це те що дає сил і натхнення.мій перший фідер Флагман С Канал до 70 гр 360 см зараз користуюсь Флагман Армадейл Мульті фідер дуже ним задоволений маю три фідера в одному 3м 3.6 м 3.9 м.ловлю на інлайн -дуже чутливий монтаж і як для мене більше дає задоволення і можливостей
До первого льда. Я на Травянском вдх ловил и первого декабря. Уверен, что на Печенегах шансов на улов на фидер в декабре больше.