лучше не писали, а дали отчеты по воде !!! ждать что расссосеться стремно !!! слишком много поселков ниже по течению
Сейчас идут активные работы , разведка с помощью подрывов для поиска газа в районе дач за Черемушном , все жалобы похеру , как то так....
Судя по свежим видео тик-тока в потоке перестало нести мёртвую рыбу, и в затишках потихоньку начало клевать. Но! водолазы говорят что дно усеяно мертвыми тушками и еще 2 месяца точно ракам есть работа.
Звіт з виїзду на рибалку на Сіверський Донець (десь біля Коропових Хуторів) 10.05.2026. В планах було половити рибку фідером але не все склалося як гадалося. В 7.00 я був на запланованому місці. Ехолот показав повну відсутність риби як на 7 метрах так і на 3-х. Вирішив маркеритися на 3-х метрах в надії що вода прогріється і рибка прийде на точку. Однак клювання не було і я з задоволенням приготував філіжанку кави на березі річки. Після кави пройшла ще година але наживкою (мотиль, опариш, «бутерброд») рибка не цікавилась. Тоді я дістав 5 метрову поплавцеву вудку, нацепив опаріка і закинув неподалік від берега (глибина не більше метра). Відразу було клювання і жвава краснопірка була на гачку. Риболовля стала значно цікавішою і динамічною. Ловив на 3 опарика. Окрім краснопірки (основний улов) ловилися окунці, себіелі і 1 плітка. Уся рибка, крім 4-х величеньких краснопірок, нещадно топилася. Десь третина краснопірок мала ось таке почервоніння в районі жабер: Ось така фідерно-поплавцева рибалка в мене вийшла.