Показуха та замилювання очей. Нема системи. Маэ бути розслідування. А так виглядає як незаконне звільнення.
Вітаю шановні колеги, браття! Як я за Вами всіма скучив. Давно не заходив, маєте розуміти слЮжба). Нарешті вільний час та руки дійшли до ноута. Як тут всі наші? Вибачте що тут, власне такий звіт))).
Вітаю! Тут все як і завжди, хтось ловить, хтось бухає, хтось ображений на тих та й на інших. Я після недільної праці прокачуюсь на Основу с мормишкою, тягаю окунів з мизинчик. Сьогодні вперше за цей рік поїхав на Безлюд, та гроза прогнала. Так що працюємо на перемогу! Та інколи рибалимо!!!
Радий тебе бачити. Кілька разів дивився твій профіль а з початку війни ти не заходив. Дякую що привітався.
Ну хоть какая - то "реакция" в отличии от того как было раньше три десятка лет , пусть хоть медленно но начнут "долбать" этих "нехороших людей" .
Сегодня отвел душу по красноперке. Снасти те же: палочка Максима Кривоноса Black Fly до 1 грамма и катушка Риоби Спиритуал 500. Из приманок лучше всего показал себя искусственный опарыш на мормышке 0,2 грамма. Рыба была разная. Попадались и вполне солидные экземпляры. Самая большая оказалась длиной 23 см. Вываживание таких рыб доставило море положительных эмоций. Мормышинг не перестает удивлять.
Всім привіт Спочатку збирався писати звіт, потім передумав, а потім вирішив таки написати й дати інформацію як про рибловлю, так й про життя за межами Харкова, та й про відношення тут до ситуації в країні й війни.... Як написав вище, в кінці червня я з сім'єю покинув передмістя Харкова й за запрошенням виїхав працювати до Вінниці. Пропозиція для мене й дружини була доволі гарна, за що я щиро вдячний STALEKS. Так, змінювати ВСЕ, майже в 40 років, зовсім не те про що я мріяв, та й дві доньки (8 й 13 років) теж були не в захваті. Але якась стабільність та відносний спокій зіграли свою роль. Перший день мене вразив, я не буду писати матюччя про ціни на квартири, а нормальні пропозиції зникали за хвилини, й що рієлтори гребуть 75% місячної платні!!! Ночувати нам довелося на узбіччі парку, в згруженій "Каліні", та то таке. Головне те що місто жило зовсім іншим життям, нічого не нагадувало про страшну війну, магазини працюють до 23.00, полки завалені всім й алкоголем також. Люди гуляють, відпочивають й т.д. А далі було спілкування з різними людьми й ось, після 4+ місяців війни вони зовсім не розуміли що в нас там коїться. Дехто співчував, дехто корив, але ніхто НЕРОЗУМІВ що там у нас. Трохи життя змінив підступний удар по "Дому офіцерів" в центрі Вінниці, та досить швидко всі знов заспокоїлись. Й зараз знов люди живуть як й жили до 24.02., кафешки повні, всі розваги працюють. В такому ритмі й працюючи, сам про все забуваєш за лічені дні. Риболовля відволікала ще краще, а от рибалок тут виявилось дуже багато, як переселенці, так й місцеві. З різними снастями й рівнем уміння, та різними напрямками. На вихідні навіть берега Буга забиті рибаками, зі спінінгом просто ніде підійти... Ось так, потихеньку жили ми та рибалили, а те що переїхало багато друзів та знайомих спрощувало існування. Й одного разу в ФБ, мені на очі потрапила інформація про благодійний спінінговий турнір на підтримку ЗСУ. З моїм другом й нашим форумчанином Владом Шапран вирішили прийняти участь, хоч 550 грн й "кусалося". Ну й понеслись підготовки як на практиці, так в теорії! Саме Влад найшов стабільну тему ще в перший наш виїзд сюди, коли навіть не знали про змагання, зараз її просто розширювали. Все було дуже просто: грузок 1-2 грамм, 3 грамм уже не те! Приманки ДО 3 дюймів, а так 1,5-2,5", на анімації що я окуня так не "видрачую". Ну й мандули під дамбою, після обід. Це зовсім не комфортна риболовля щуки для мене, так, клює й на інші приманки з більшими грузками, та рахунок не на вагу, а на кількість, мої улюбленці просто не працюють на такій вазі, тому вирішую страждати. Формат батлів. У кожного 8 стартів з різними противниками в невеличких зонах. Час: 10 хвилин на 1 сторону зони. Тут ніколи перев'язуватися й "жувати соплі", все максимально швидко, в більшості по 3-5 вудлищ! Багато місцевих й "всеукраїнських спортсменів", блогерів, та навіть Чемпіон Світу - Ремешівський Олександр. Приблизно 50 противників, більшість з яких знає водойму й має досвід в подібних турнірах. Ну погнали, перші 4 тури. Стартуємо з Владом в секторах 1 й 2, а далі кожному +3 сектора. Тому маємо змогу спілкуватися й бачити в кого й що працює. А працювало все на що й сподівались. Тільки я перший тур програю 0-1, не реалізовуючи свій шанс, а Влад виграє. Та далі пішло зовсім по інакшому: Влад на перемагає, а я не програю наступні 7 турів! В третьому турі я вже розумію що риби дуже малой треба ризикувати та дивувати, тому ставлю Ларву Винд 76 мм от Фишинг Рой. Вона мій "козир" на багатьох водоймах, та тут працювала тільки в перший приїзд. Декілька кидків, суддя дає сигнал що залишилась хвилина до переходу, а тут "тюк" й ЄЄЄЄЄ! Швидко виважую, заводжу до садка, а щука сходить, ледь вспів довернути обруг й вигребти - перемога! А далі ложка дьогтю в пачку приманок))) Наскільки я їх люблю, та саме в розмірі 76 мм завжди будуть 2-3 шт. в пачці, в котрих не працює один з хвостів, саме такий я й зарядив на останній тур. Шанси були на інші приманки, та все ж таки нульова нічия й перерва. У Влада шансів було більше, зі сходами та обривами, та як сказав сам: "Програв сам собі". Останні 4 тури були в "мандульній" зоні, тому одне вудлище на них, одне з робочою вже Ларвою, та трете з "мікро". Погнали. А тут вже мої косяки, в кожному турі в мене клювання на мандулу, та я мазав((( Одне клювання було не далеко, бігом туди Ларву й таки добираю щуку (відео десь вставлю) - є друга перемога! А далі не програв, тай не виграв, хоч шанси мав навіть с чемпіоном світу! Далі був смачний обід й підрахунок. З самого початку я ставив собі за мету увійти до 1/8 фіналу, розуміючи що буде дуже не просто зробити це з людьми котрі тут знають все. Оголошення результатів ждав з нетерпінням, та розклад був на моїй стороні й з 9 місця я потрапляю в плей-офф! Так як опонент був вище мене за рейтингом, то саме я вибирав сектор й тут знов відчувся брак знань про озеро, я вибрав не те що хотів (та й уже після оцінив що ЗОВСІМ НЕ ТЕ). В підсумку я програю 1-0 навіть без шансів й відправляюсь на лавку спостерігати за кращими. А я вам скажу було за ким і чим спостерігати! Боротьба була досить напружена, а в фіналі пішла до "золотої риби". Майстерність кращих вражала, рівень просто космос! А далі нагороди переможців й чудова атмосфера, хоча вона була весь час. Свої цілі я виконав, емоції мав на всі смаки, куча інфи й куча знайомств. Сподіваюсь що кошти дійдуть куди потрібно й наша перемога станете трошечки ближче. А вже 24.09 нас запроси на наступний схожий турнір, де за 2 дні до старту буде запущенно багато щуки в водойму. Ціна участі вже 700 грн. та сподіваємось взяти участь й навіть в такий спосіб допомогти нашим ВОЇНАМ. Слава Україні. Слава ЗСУ. Пи.Си. НІКОЛИ люди, котрі в стороні від війни не зрозуміють що це таке, інтернет й телевізор то до дупи! Навіть зараз я дописую й поспішаю в магазин за пляшкою пива, а народ відпочиває й гульбасять як ні чого й не було у нас в країні... Так, я сам до цього звик, та реалії Харкова не забуду до кінця днів...
Сьогодні вийшов розловити обновку - Shimano 19 Vanquish C2000SSS. Риба досить пасивна, але декількох вдалося потримати на гачку. Нажаль, позитивні враження від роботи з делікатним комплектом були підпорчені черговим обстрілом Харкова...