Добрый вечер всем, выскочил на пару часиков на местную речку в надежде всё таки поймать зубастую,но её так и не поймал,зато попался такой боцман. И тому рад был. И фото на природе,во время процесса,без сигарет во рту,хоть и не курю.
Доброго вечора спільнота! Ввечері з'явилося пару трійку годин вільних, вирішив спробувати половити жереха на бамбарду... Ну якось так... Перші мої жерехи, Дністровськи, покльовка в нього цікава, зачепив він мене! Все життя мріяв побувати на Дністрі, сцуко, мрії збуваються, але сцуко не при таких обставинах же...
Для харківських рибацюг, ця сильна та хитрюча риба, не такий і частий трофей. Було б чудово, колега, якось з деталями похвалитись Про оснастку, де і як саме місце знайшли, інші подробиці ... А то воно сидиш тут в Харкові, та заздрість заїдає, а Вам жалко азартом поділитись!
Місце - найближче до міста, в 7-8 км від міста, Кам'янець-Подільський район... особо місце не шукав, в Дністрі жереха не менше ніж уклеї, єдине що, так це що він "пасеться" на міляках (відносних міліках, для Дністра глубина 2-5 метра це міляки, а так є глубини 20-30-40 метрів і більше). Покльовка сильна, жадна з котлом на поверхні, якщо рука з спініннгом розслаблена, то може забрати і спініннга! Сама риба дуже сильна, схожа на амура по натиску! Без адреналину при ловлі жереха точно не залишитися!
Нарешті вирвався трохи на відпочинок, трохи поплавав помив воблери. Всього було 7 судаків, 5 повернулися 2 залишилися до столу. Яка ж вона смачна Уха!)
Сегодня, после жесточайшей критики моих мормышечных развлечений со стороны ( очень уважаемого мною ) известного и авторитетного джеркмена Николая Козлова, я увеличил вес своей приманки ровно в 50 раз ( с 0,2 грамма аж до 10 грамм). И результат не заставил себя долго ждать. Уже под вечер влетел довольно приличный судак длиной 62 см. Интересно было ловить лайтом после мормышки.