Напишіть свою найближчу Нову Пошту, Відправлю вам трошки воблерів, лежать без діла, а вам в такому жабовнику будуть у нагоді!
Дякую. У мене є трохи воблерів. Я пробував, тут вони не працюють. Найбільш уловистий тут "Атом" і чомусь білий, зазвичай восени у мене спрацьовували жовті, мідні, віброхвости "Неон" і воблери типу TsuYki GOT 115SP, Kosadaka Shinner XS 115SP. Ще раз спасибі.
Так може в чомусь іншому є потреба? Тут же всі свої, всі вас знають як завзятого рибалку з любящою дружиною. Проте коли не дома, завжди чогось не вистачає, шнури, сілікон, грузи? Не соромтеся!
Вчора під вечір та сьогодні був бомбезний кльов хижої риби, особливо великого хижака, весь ставок практично кипів від дрібноти яку ганяв по ставку хижак, навіть окунь і той, якого залишилося вже дуже мало, весь великий не засмутив. Так як ми зариблюємося і часу обмаль, я не втримався, знайшов трохи часу та пройшов сьогодні вранці зі спінінгом по берегу, піймавши чотири щуки, одна була трофейна на 7.2кг, узяла на силікон-віброхвіст масло, два судака один дуже гарний 5.8кг, узяв на срібне колебло, сома 3.9кг та десяток горбатих окунів. Також деякі улови рибалок є й гарні, ніколи усіх фотографувати, так як наразі проходить осіннє зариблення ставка. Тернова за Вільшанами, рибалка 0996606408.