Рекомендують використовувати 1% солі від загальної маси блюда. Тобто 10 г солі на 1 кг блюда, наприклад.
Всім привіт! Сьогодні вирішив цілеспрямовано половити червонопірку. Вчора знайшов місця де було багато риби біля берега, но в мене з собою був лайт і я полював на щуку, одна з двох спійманих потрапила на фото. Ну а сьогодні мормишка зі шматочком сілікону, риба клювала дуже активно, задоволення отримано. Усім НХНЛ.
Привіт, теж трохи фото-рибалки. Ранок, улюблене водосховище, всього кілька клювань, пара незалікових судачків та карасяка, окунь десь там.. клювати не хоче.
Рыбалка за 13.04.24, Первые две фото с 6 утра до 11, второй раз ловил с 16:00 до 18:30, были еще две краснопёрки и два карася на силикон