Уклейка, верховодка, себель

Тема в разделе "Рыбы Харьковской обл.", создана пользователем Владимир84, 08.04.13.

  1. Владимир84

    Владимир84

    Регистрация:
    07.04.13
    Сообщения:
    4.583
    "Кілька" з верховодки, ще та смакота.
     

    Вложения:

    strannik и kua нравится это.
  2. Реклама

    Реклама

    Регистрация:
    06.01.12
     
  3. Владимир84

    Владимир84

    Регистрация:
    07.04.13
    Сообщения:
    4.583
  4. Опричник

    Опричник

    Регистрация:
    20.06.14
    Сообщения:
    182
    не будете столь любезны огласить рецепт кильки из верховодки
     
  5. Владимир84

    Владимир84

    Регистрация:
    07.04.13
    Сообщения:
    4.583
    Да пробачать мене Адміни....)))
    Вже не раз писав).
    Будь яка риба. Чистимо тільки луску, якщо риба крупна то й потрошим. Промиваємо і в казан кладемо шарами, шар тертої моркви/порізана цибуля/риба... Сіль перець за смаком. Розбавляємо у воді томатну пасту, заливаємо так щоб ледь покривало рибу з овочами. Добавляемо грамів 100 не пахучої соняшникової олії. В афганському казані тушкувати 1,5 години. Можна й у звичайному казані, але процес займає близько 3-4 годин взалежності від розміру риби.
     
    диментий, kua, Серж и 3 другим нравится это.
  6. Опричник

    Опричник

    Регистрация:
    20.06.14
    Сообщения:
    182
    очень признателен за подробный ответ, все ингредиенты есть окромя афганского казана, будем в обычном
     
  7. Владимир84

    Владимир84

    Регистрация:
    07.04.13
    Сообщения:
    4.583
    Надсмачна риба).
     

    Вложения:

  8. Владимир84

    Владимир84

    Регистрация:
    07.04.13
    Сообщения:
    4.583
    Смажена Верховодка дуже смачна.
     

    Вложения: