привет всем. был с 6 на 7 с ночевкой наловил вдоволь, только рыба включила клев 6 часов утра. клевало на все и мормышка и крюк .Спасибо дяде Саше (alex 31) за предоставленные места
Не за что! Рыбы хватит на всех, вот только судьбу ( ночь) не нужно испытывать!!! Днём время предостаточно, что касается крупняка -- то все это мифы!!! (Ночь) берет все тоже самое что и можно соблазнить днём! Весна -- это другое дело! Н.Х. Н.Ч.!!!
Лично моё мнение.Сложенное двадцатилетним опытом.Ночью нужно отдыхать а днём ловить рыбу. Это моё мнение и я его ни кому не навязываю.
Друзі привіт! Христос народився ! Напишу про свою рибалку. З гарною компанією їздили на два дні 5-6. Від берега відійшли подальше, пройшовши всіх рибаків. В 6-30 забурилися, зробив чотири зони, віддалених одна від одної приблизно на 20 м. В перший день вирішив кормити саморобною прикормкою, зроблену з горохового пюре, сухарів і мотеля. Скажу відразу вона дуже добре тримала рибу на точці. На баці зробив чотири лунки, закормив кожну по дві кормушки. Глубина ловлі скрізь однакова 7-7,5 м. Після закормки установив свою новоспечені палатку Лотос 3 універсал . Палатка просто супер, дуже простора з моїм ростом можна в ній стояти, для двох підійде, але для троїх буде тісно. Після закорму рибка підішла відразу і клювала цілий день. Ловив на чотири вудочки, дві мормишки і два поплавка, мені здалося що на поплавок клювало краще. Пробував ловити на коров'яче вімя, але клювало набагато гірше. В обід посмажили ковбасок з беконом, випили по 50 за рибалку. Для рибки також накрив обідній столик і закормив кожну лунку. Рибка клювала цілий день, до самого вечора. Ночували в Мартовій на базі "Сосновий бор", якщо когось зацікавить даю телефон 0502881177 Сергій Володимирович . За добу з рибака 70 грн. Відразу скажу умови спартанські, але тепло, є де приготувати їжу, а що нам ще треба. На базі Ігор зварив царську уху з грибочками, посмажили рибки, одним словом продовжили наш відпочинок. На другий день в 5 підйом, було важкувато))), але всі зібралися, заварили чайку в термоса і на старі прикормлені місця. Другий день без змін клював підлящ, зрідка проскакувала густера і плотва. Найбільший екземпляр затягнув на 700 г., плотва стояла 1-1,5 м . від дна. Для мене це рекорд зимньої рибалки. Ловити таку рибку одне задоволення! Ще раз всіх з Новим роком і Різдвом !